Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
2.4 Punktas (2.4 p.)
2.5 Punktas (2.5 p.)
2.6 Punktas (2.6 p.)
2.7 Punktas (2.7 p.)
2.8 Punktas (2.8 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 53:2010 „LEIDŽIAMI NAUDOTI MAISTO PRIEDAI“
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
17.1 Punktas (17.1 p.)
17.2 Punktas (17.2 p.)
17.3 Punktas (17.3 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
20.1 Punktas (20.1 p.)
20.2 Punktas (20.2 p.)
21 Punktas (21 p.)
21.1 Punktas (21.1 p.)
21.2 Punktas (21.2 p.)
21.3 Punktas (21.3 p.)
21.4 Punktas (21.4 p.)
21.5 Punktas (21.5 p.)
21.6 Punktas (21.6 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
2 Skyrius NUORODOS
25 Punktas (25 p.)
25.1 Punktas (25.1 p.)
25.2 Punktas (25.2 p.)
25.3 Punktas (25.3 p.)
25.4 Punktas (25.4 p.)
25.5 Punktas (25.5 p.)
25.6 Punktas (25.6 p.)
25.7 Punktas (25.7 p.)
25.8 Punktas (25.8 p.)
25.9 Punktas (25.9 p.)
25.10 Punktas (25.10 p.)
25.11 Punktas (25.11 p.)
25.12 Punktas (25.12 p.)
25.13 Punktas (25.13 p.)
25.14 Punktas (25.14 p.)
25.15 Punktas (25.15 p.)
25.16 Punktas (25.16 p.)
3 Skyrius SĄVOKOS IR JŲ APIBRĖŽIMAI
26 Punktas (26 p.)
Pabaiga
1 Priedas LEIDŽIAMI NAUDOTI SALDIKLIAI (1 pr.)
Pabaiga
2 Priedas LEIDŽIAMŲ NAUDOTI DAŽIKLIŲ SĄRAŠAS (2 pr.)
Pabaiga
3 Priedas MAISTO PRODUKTAI, Į KURIUOS NEGALI BŪTI PRIDĖTA DAŽIKLIŲ, IŠSKYRUS 4, 5 AR 6 PRIEDE NUMATYTUS KONKREČIUS ATVEJUS (3 pr.)
1 Punktas (3 pr. 1 p.)
2 Punktas (3 pr. 2 p.)
3 Punktas (3 pr. 3 p.)
4 Punktas (3 pr. 4 p.)
5 Punktas (3 pr. 5 p.)
6 Punktas (3 pr. 6 p.)
7 Punktas (3 pr. 7 p.)
8 Punktas (3 pr. 8 p.)
9 Punktas (3 pr. 9 p.)
10 Punktas (3 pr. 10 p.)
11 Punktas (3 pr. 11 p.)
12 Punktas (3 pr. 12 p.)
13 Punktas (3 pr. 13 p.)
14 Punktas (3 pr. 14 p.)
15 Punktas (3 pr. 15 p.)
16 Punktas (3 pr. 16 p.)
17 Punktas (3 pr. 17 p.)
18 Punktas (3 pr. 18 p.)
19 Punktas (3 pr. 19 p.)
20 Punktas (3 pr. 20 p.)
21 Punktas (3 pr. 21 p.)
22 Punktas (3 pr. 22 p.)
23 Punktas (3 pr. 23 p.)
24 Punktas (3 pr. 24 p.)
25 Punktas (3 pr. 25 p.)
26 Punktas (3 pr. 26 p.)
27 Punktas (3 pr. 27 p.)
28 Punktas (3 pr. 28 p.)
29 Punktas (3 pr. 29 p.)
30 Punktas (3 pr. 30 p.)
31 Punktas (3 pr. 31 p.)
32 Punktas (3 pr. 32 p.)
33 Punktas (3 pr. 33 p.)
Pabaiga
4 Priedas MAISTO PRODUKTAI, KURIUOSE GALI BŪTI TIKTAI TAM TIKRŲ LEIDŽIAMŲ NAUDOTI DAŽIKLIŲ (4 pr.)
Pabaiga
5 Priedas DAŽIKLIAI, KURIUOS LEIDŽIAMA NAUDOTI TIK TAM TIKRAIS ATVEJAIS (5 pr.)
Pabaiga
6 Priedas DAŽIKLIAI, KURIUOS LEIDŽIAMA NAUDOTI 3 IR 4 PRIEDUOSE NEPAMINĖTUOSE MAISTO PRODUKTUOSE (6 pr.)
1 Punktas (6 pr. 1 p.)
2 Punktas (6 pr. 2 p.)
Pabaiga
7 Priedas MAISTO PRIEDAI, KURIUOS LEIDŽIAMA NAUDOTI MAISTO PRODUKTUOSE, NENURODYTUOSE ŠIOS HIGIENOS NORMOS 14 PUNKTE, PAGAL QUANTUM SATIS (KIEK REIKIA) PRINCIPĄ (7 pr.)
1 Punktas (7 pr. 1 p.)
2 Punktas (7 pr. 2 p.)
3 Punktas (7 pr. 3 p.)
4 Punktas (7 pr. 4 p.)
Pabaiga
8 Priedas MAISTO PRODUKTAI, KURIUOSE LEIDŽIAMA NAUDOTI RIBOTĄ SKAIČIŲ MAISTO PRIEDŲ, NURODYTŲ ŠIOS HIGIENOS NORMOS 7 PRIEDE (8 pr.)
Pabaiga
9 Priedas KONSERVANTAI IR ANTIOKSIDANTAI, LEIDŽIAMI NAUDOTI TAM TIKROMIS SĄLYGOMIS (9 pr.)
1 Punktas (9 pr. 1 p.)
1.1 Punktas (9 pr. 1.1 p.)
1.2 Punktas (9 pr. 1.2 p.)
2 Punktas (9 pr. 2 p.)
2.1 Punktas (9 pr. 2.1 p.)
2.2 Punktas (9 pr. 2.2 p.)
3 Punktas (9 pr. 3 p.)
3.1 Punktas (9 pr. 3.1 p.)
3.2 Punktas (9 pr. 3.2 p.)
4 Punktas (9 pr. 4 p.)
Pabaiga
10 Priedas KITI LEIDŽIAMI NAUDOTI MAISTO PRIEDAI (10 pr.)
Pabaiga
11 Priedas MAISTO PRIEDAI, LEIDŽIAMI NAUDOTI KŪDIKIŲ IR MAŽŲ VAIKŲ MAISTO PRODUKTUOSE (11 pr.)
1 Punktas (11 pr. 1 p.)
2 Punktas (11 pr. 2 p.)
3 Punktas (11 pr. 3 p.)
4 Punktas (11 pr. 4 p.)
5 Punktas (11 pr. 5 p.)
6 Punktas (11 pr. 6 p.)
1 Punktas (11 pr. 1 p.)
2 Punktas (11 pr. 2 p.)
3 Punktas (11 pr. 3 p.)
4 Punktas (11 pr. 4 p.)
Pabaiga
12 Priedas LEIDŽIAMI NAUDOTI NEŠIKLIAI IR NEŠIKLIAI TIRPIKLIAI (12 pr.)
Pabaiga
13 Priedas EKSTRAHENTAI, KURIUOS GALIMA NAUDOTI APDOROJANT ŽALIAVAS, MAISTO PRODUKTUS, MAISTO KOMPONENTUS AR MAISTO INGREDIENTUS (13 pr.)
1 Punktas (13 pr. 1 p.)
2 Punktas (13 pr. 2 p.)
3 Punktas (13 pr. 3 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija