Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.1.1 Punktas (2.1.1 p.)
2.1.2 Punktas (2.1.2 p.)
2.1.3 Punktas (2.1.3 p.)
2.1.4 Punktas (2.1.4 p.)
2.1.5 Punktas (2.1.5 p.)
2.1.6 Punktas (2.1.6 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.2.1 Punktas (2.2.1 p.)
2.2.2 Punktas (2.2.2 p.)
2.2.3 Punktas (2.2.3 p.)
2.2.4 Punktas (2.2.4 p.)
2.2.5 Punktas (2.2.5 p.)
2.2.6 Punktas (2.2.6 p.)
2.2.7 Punktas (2.2.7 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
3.4 Punktas (3.4 p.)
3.5 Punktas (3.5 p.)
3.6 Punktas (3.6 p.)
3.7 Punktas (3.7 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
7 Punktas (7 p.)
Parašo vieta
Forma ŽUVŲ MILTŲ, HIDROLIZUOTŲ BALTYMŲ, DIKALCIO FOSFATO, PAGAMINTO IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, NAUDOJIMO PAŠARŲ GAMYBAI ŪKYJE (FERMOJE) A P S K A I T O S Ž U R N A L A S (frm.)
Forma ŪKYJE (FERMOJE) PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA ŽUVŲ MILTŲ, HIDROLIZUOTŲ BALTYMŲ, DIKALCIO FOSFATO, PAGAMINTO IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, NAUDOJIMO GYVŪNŲ ŠĖRIMUI A P S K A I T O S Ž U R N A L A S (frm.)
Forma PAŠARŲ GAMYBOS ĮMONĖSE, CECHUOSE PAGAMINTŲ PAŠARŲ, KURIŲ SUDĖTYJE YRA ŽUVŲ MILTŲ, HIDROLIZUOTŲ BALTYMŲ, DIKALCIO FOSFATO, PAGAMINTO IŠ KAULŲ SU PAŠALINTAIS RIEBALAIS, NAUDOJIMO GYVŪNŲ ŠĖRIMUI A P S K A I T O S Ž U R N A L A S (frm.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija