Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
2.4 Punktas (2.4 p.)
2.5 Punktas (2.5 p.)
2.6 Punktas (2.6 p.)
2.7 Punktas (2.7 p.)
2.8 Punktas (2.8 p.)
2.9 Punktas (2.9 p.)
2.10 Punktas (2.10 p.)
2.11 Punktas (2.11 p.)
2.12 Punktas (2.12 p.)
2.13 Punktas (2.13 p.)
2.14 Punktas (2.14 p.)
2.15 Punktas (2.15 p.)
2.16 Punktas (2.16 p.)
2.17 Punktas (2.17 p.)
2.18 Punktas (2.18 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN54:2008 „MAISTO PRODUKTAI. DIDŽIAUSIOS LEIDŽIAMOS TERŠALŲ IR PESTICIDŲ LIKUČIŲ KONCENTRACIJOS“
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS IR JŲ APIBRĖŽIMAI
5 Punktas (5 p.)
3 Skyrius DIDŽIAUSIOS LEIDŽIAMOS PESTICIDŲ LIKUČIŲ KONCENTRACIJOS SPECIALIOS PASKIRTIES MAISTO PRODUKTUOSE
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
7.4 Punktas (7.4 p.)
7.5 Punktas (7.5 p.)
7.6 Punktas (7.6 p.)
7.7 Punktas (7.7 p.)
7.8 Punktas (7.8 p.)
7.9 Punktas (7.9 p.)
7.10 Punktas (7.10 p.)
7.11 Punktas (7.11 p.)
8 Punktas (8 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija