Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta GENETIŠKAI MODIFIKUOTO MAISTO, NAUJŲ MAISTO PRODUKTŲ IR NAUJŲ MAISTO INGREDIENTŲ SAUGOS KONTROLĖS PROGRAMA
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius PROGRAMOS TIKSLAI IR UŽDAVINIAI
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
3.4 Punktas (3.4 p.)
3.5 Punktas (3.5 p.)
3.6 Punktas (3.6 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
3 Skyrius VALSTYBINIŲ MAISTO PRODUKTŲ INSPEKTORIŲ TEISĖS IR PAREIGOS
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
7 Punktas (7 p.)
4 Skyrius GENETIŠKAI MODIFIKUOTO MAISTO, NAUJŲ MAISTO PRODUKTŲ IR NAUJŲ MAISTO INGREDIENTŲ ŽENKLINIMO REIKALAVIMAI
8 Punktas (8 p.)
5 Skyrius GENETIŠKAI MODIFIKUOTO MAISTO, NAUJŲ MAISTO PRODUKTŲ IR NAUJŲ MAISTO INGREDIENTŲ IMPORTO IR RINKOS KONTROLĖ
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija