Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Citata
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
2.3 Punktas (2.3 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LIETUVOS RESPUBLIKOS VALSTYBĖS BIUDŽETO LĖŠŲ POREIKIO NUSTATYMO IR JŲ SKYRIMO MOKSLO IR STUDIJŲ INSTITUCIJOMS METODIKA
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
1.1 Punktas (1.1 p.)
1.2 Punktas (1.2 p.)
1.3 Punktas (1.3 p.)
1.4 Punktas (1.4 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius MOKSLO IR STUDIJŲ INSTITUCIJŲ VALSTYBĖS BIUDŽETO LĖŠŲ POREIKIO APSKAIČIAVIMAS
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.3 Punktas (4.3 p.)
4.4 Punktas (4.4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
5.5 Punktas (5.5 p.)
5.6 Punktas (5.6 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.3 Punktas (7.3 p.)
7.4 Punktas (7.4 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
3 Skyrius VALSTYBĖS BIUDŽETO LĖŠŲ SKYRIMAS MOKSLO IR STUDIJŲ INSTITUCIJOMS
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Punktas (18.1 p.)
18.1.1 Punktas (18.1.1 p.)
18.1.2 Punktas (18.1.2 p.)
18.1.3 Punktas (18.1.3 p.)
18.2 Punktas (18.2 p.)
18.2.1 Punktas (18.2.1 p.)
18.2.2 Punktas (18.2.2 p.)
18.2.3 Punktas (18.2.3 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
22.1 Punktas (22.1 p.)
22.2 Punktas (22.2 p.)
22.3 Punktas (22.3 p.)
22.4 Punktas (22.4 p.)
Pabaiga
1 Priedas AKADEMINIŲ DARBUOTOJŲ KVALIFIKACINĖS SUDĖTIES KOEFICIENTAI (1 pr.)
2 Priedas UNIVERSITETINIŲ PAGRINDINIŲ STUDIJŲ NORMINIAI STUDENTŲ SKAIČIAI IR STUDIJŲ KRYPČIŲ GRUPIŲ KOEFICIENTAI (2 pr.)
3 Priedas NEUNIVERSITETINIŲ STUDIJŲ NORMINIAI STUDENTŲ SKAIČIAI IR STUDIJŲ KRYPČIŲ GRUPIŲ KOEFICIENTAI (3 pr.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija