Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ TECHNINIS REGLAMENTAS
Pastraipa
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius ŽALIAVŲ IR MEDŽIAGŲ REIKALAVIMAI
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
3 Skyrius REIKALAVIMAI ĮRANGAI
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
4 Skyrius TEMPERATŪROS NUKRYPIMAI
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
5 Skyrius KONTROLĖ
10 Punktas (10 p.)
6 Skyrius ĮPAKAVIMO REIKALAVIMAI
11 Punktas (11 p.)
7 Skyrius HIGIENOS REIKALAVIMAI
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
8 Skyrius ŽENKLINIMAS
17 Punktas (17 p.)
17.1 Punktas (17.1 p.)
17.2 Punktas (17.2 p.)
17.2.1 Punktas (17.2.1 p.)
17.2.2 Punktas (17.2.2 p.)
17.2.3 Punktas (17.2.3 p.)
17.2.4 Punktas (17.2.4 p.)
18 Punktas (18 p.)
18.1 Punktas (18.1 p.)
18.2 Punktas (18.2 p.)
18.3 Punktas (18.3 p.)
18.4 Punktas (18.4 p.)
Pabaiga
1 Priedas TEMPERATŪROS KONTROLIAVIMO TRANSPORTO PRIEMONĖSE, SANDĖLIUOSE IR SAUGYKLOSE, SKIRTOSE GREITAI UŽŠALDYTIEMS MAISTO PRODUKTAMS LAIKYTI, TVARKA (1 pr.)
1 Punktas (1 pr. 1 p.)
2 Punktas (1 pr. 2 p.)
3 Punktas (1 pr. 3 p.)
4 Punktas (1 pr. 4 p.)
5 Punktas (1 pr. 5 p.)
6 Punktas (1 pr. 6 p.)
Pabaiga
2 Priedas GREITAI UŽŠALDYTŲ MAISTO PRODUKTŲ BANDINIŲ ĖMIMO IR JŲ TEMPERATŪROS MATAVIMO TVARKA (2 pr.)
1 Punktas (2 pr. 1 p.)
2 Punktas (2 pr. 2 p.)
3 Punktas (2 pr. 3 p.)
4 Punktas (2 pr. 4 p.)
5 Punktas (2 pr. 5 p.)
6 Punktas (2 pr. 6 p.)
7 Punktas (2 pr. 7 p.)
8 Punktas (2 pr. 8 p.)
8.1 Punktas (2 pr. 8.1 p.)
8.2 Punktas (2 pr. 8.2 p.)
8.3 Punktas (2 pr. 8.3 p.)
8.4 Punktas (2 pr. 8.4 p.)
8.5 Punktas (2 pr. 8.5 p.)
9 Punktas (2 pr. 9 p.)
10 Punktas (2 pr. 10 p.)
11 Punktas (2 pr. 11 p.)
12 Punktas (2 pr. 12 p.)
13 Punktas (2 pr. 13 p.)
13.1 Punktas (2 pr. 13.1 p.)
13.2 Punktas (2 pr. 13.2 p.)
13.3 Punktas (2 pr. 13.3 p.)
13.4 Punktas (2 pr. 13.4 p.)
13.5 Punktas (2 pr. 13.5 p.)
13.6 Punktas (2 pr. 13.6 p.)
13.7 Punktas (2 pr. 13.7 p.)
13.8 Punktas (2 pr. 13.8 p.)
13.9 Punktas (2 pr. 13.9 p.)
14 Punktas (2 pr. 14 p.)
14.1 Punktas (2 pr. 14.1 p.)
14.2 Punktas (2 pr. 14.2 p.)
14.3 Punktas (2 pr. 14.3 p.)
14.4 Punktas (2 pr. 14.4 p.)
14.5 Punktas (2 pr. 14.5 p.)
14.6 Punktas (2 pr. 14.6 p.)
14.7 Punktas (2 pr. 14.7 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija