Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
Pastraipa
Citata
Pagrindinė dalis VALSTYBINĖS MAISTO IR VETERINARIJOS TARNYBOS DIREKTORIUS ()
Preambulė ()
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Papunktis (2.1 pp.)
2.2 Papunktis (2.2 pp.)
Parašo vieta
Patvirtinta ŠVIEŽIOS MĖSOS, SMULKINTOS MĖSOS IR MĖSOS PUSGAMINIŲ TVARKYMO MĖSINĖSE TAISYKLĖS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
4.1 Papunktis (4.1 pp.)
4.2 Papunktis (4.2 pp.)
4.3 Papunktis (4.3 pp.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
2 Skyrius REIKALAVIMAI ŽALIAVOMS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Papunktis (7.1 pp.)
7.1.1 Papunktis (7.1.1 pp.)
7.1.2 Papunktis (7.1.2 pp.)
7.1.3 Papunktis (7.1.3 pp.)
7.2 Papunktis (7.2 pp.)
7.2.1 Papunktis (7.2.1 pp.)
7.2.2 Papunktis (7.2.2 pp.)
7.3 Papunktis (7.3 pp.)
7.3.1 Papunktis (7.3.1 pp.)
7.3.2 Papunktis (7.3.2 pp.)
3 Skyrius VETERINARIJOS REIKALAVIMAI ŠVIEŽIOS MĖSOS, SMULKINTOS MĖSOS IR MĖSOS PUSGAMINIŲ TVARKYMUI
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
16.1 Papunktis (16.1 pp.)
16.2 Papunktis (16.2 pp.)
16.3 Papunktis (16.3 pp.)
17 Punktas (17 p.)
17.1 Papunktis (17.1 pp.)
17.2 Papunktis (17.2 pp.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
28 Punktas (28 p.)
29 Punktas (29 p.)
30 Punktas (30 p.)
4 Skyrius REIKALAVIMAI MĖSINIŲ PATALPOMS IR ĮRANGAI
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
32.1 Papunktis (32.1 pp.)
32.2 Papunktis (32.2 pp.)
32.3 Papunktis (32.3 pp.)
32.4 Papunktis (32.4 pp.)
5 Skyrius DARBUOTOJŲ HIGIENOS REIKALAVIMAI
33 Punktas (33 p.)
33.1 Papunktis (33.1 pp.)
33.2 Papunktis (33.2 pp.)
33.3 Papunktis (33.3 pp.)
33.4 Papunktis (33.4 pp.)
34 Punktas (34 p.)
6 Skyrius ŠVIEŽIOS MĖSOS, SMULKINTOS MĖSOS IR MĖSOS PUSGAMINIŲ ŽENKLINIMAS
35 Punktas (35 p.)
7 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
36 Punktas (36 p.)
37 Punktas (37 p.)
38 Punktas (38 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija