Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
1 Punktas (1 p.)
1.1 Papunktis (1.1 pp.)
Citata
11 Punktas (11 p.)
11.1 Papunktis (11.1 pp.)
11.2 Papunktis (11.2 pp.)
11.3 Papunktis (11.3 pp.)
11.4 Papunktis (11.4 pp.)
11.5 Papunktis (11.5 pp.)
11.6 Papunktis (11.6 pp.)
11.7 Papunktis (11.7 pp.)
11.8 Papunktis (11.8 pp.)
11.9 Papunktis (11.9 pp.)
1.2 Papunktis (1.2 pp.)
Citata
57 Punktas (57 p.)
1.3 Papunktis (1.3 pp.)
Citata
57-1 Punktas (57-1 p.)
1.4 Papunktis (1.4 pp.)
Citata
73-1 Punktas (73-1 p.)
73-1.1 Papunktis (73-1.1 pp.)
73-1.2 Papunktis (73-1.2 pp.)
1.5 Papunktis (1.5 pp.)
Citata
73-2 Punktas (73-2 p.)
1.6 Papunktis (1.6 pp.)
Citata
76 Punktas (76 p.)
1.7 Papunktis (1.7 pp.)
Citata
79 Punktas (79 p.)
1.8 Papunktis (1.8 pp.)
Citata
170 Punktas (170 p.)
1.9 Papunktis (1.9 pp.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
18 Priedas NUTEISTIESIEMS LEIDŽIAMŲ ĮSIGYTI IR TURĖTI MAISTO PRODUKTŲ, BŪTINIAUSIŲ REIKMENŲ IR KITŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija