Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
1 Punktas (1 p.)
1.1 Papunktis (1.1 pp.)
Citata
13 Punktas (13 p.)
1.2 Papunktis (1.2 pp.)
Citata
17 Punktas (17 p.)
1.3 Papunktis (1.3 pp.)
Citata
19 Punktas (19 p.)
1.4 Papunktis (1.4 pp.)
Citata
20 Punktas (20 p.)
1.5 Papunktis (1.5 pp.)
Citata
21-1 Punktas (21-1 p.)
1.6 Papunktis (1.6 pp.)
Citata
86-1 Punktas (86-1 p.)
1.7 Papunktis (1.7 pp.)
Citata
99 Punktas (99 p.)
1.8 Papunktis (1.8 pp.)
Citata
101 Punktas (101 p.)
1.9 Papunktis (1.9 pp.)
Citata
103-1 Punktas (103-1 p.)
1.10 Papunktis (1.10 pp.)
Citata
106 Punktas (106 p.)
1.11 Papunktis (1.11 pp.)
Citata
109 Punktas (109 p.)
1.12 Papunktis (1.12 pp.)
1.13 Papunktis (1.13 pp.)
Citata
132-1 Punktas (132-1 p.)
1.14 Papunktis (1.14 pp.)
Citata
135 Punktas (135 p.)
1.15 Papunktis (1.15 pp.)
1.16 Papunktis (1.16 pp.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
15 Priedas SUIMTIESIEMS LEIDŽIAMŲ ĮSIGYTI IR TURĖTI MAISTO PRODUKTŲ, BŪTINIAUSIŲ REIKMENŲ IR KITŲ DAIKTŲ SĄRAŠAS (15 pr.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija