Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta PAJAMŲ, GAUTŲ UŽ TURGAVIETĖSE IR PREKYBAI ŽEMĖS ŪKIO IR MAISTO PRODUKTAIS SKIRTOSE VIEŠOSIOSE VIETOSE PARDUODAMĄ MĖSĄ, MĖSOS PRODUKTUS, PAUKŠTIENĄ IR PAUKŠTIENOS PRODUKTUS, SUMINĖS APSKAITOS TAISYKLĖS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Papunktis (3.1 pp.)
3.2 Papunktis (3.2 pp.)
4 Punktas (4 p.)
2 Skyrius TURGAVIETĖSE IR PREKYBAI SKIRTOSE VIEŠOSIOSE VIETOSE PARDUODAMOS MĖSOS, MĖSOS PRODUKTŲ, PAUKŠTIENOS IR PAUKŠTIENOS PRODUKTŲ APSKAITYMO BENDROSIOS NUOSTATOS
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
3 Skyrius TURGAVIETĖSE IR PREKYBAI SKIRTOSE VIEŠOSIOSE VIETOSE PARDUODAMOS MĖSOS, MĖSOS PRODUKTŲ, PAUKŠTIENOS IR PAUKŠTIENOS PRODUKTŲ SUMINĖS APSKAITOS DUOMENŲ SUVEDIMO Į I.APS TVARKA
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
10.1 Papunktis (10.1 pp.)
10.1.1 Papunktis (10.1.1 pp.)
10.1.2 Papunktis (10.1.2 pp.)
10.1.3 Papunktis (10.1.3 pp.)
10.2 Papunktis (10.2 pp.)
10.2.1 Papunktis (10.2.1 pp.)
10.2.2 Papunktis (10.2.2 pp.)
4 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
11 Punktas (11 p.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija