Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis „DĖL LOCMANŲ STAŽUOČIŲ, EGZAMINAVIMO IR KVALIFIKACINIŲ REIKALAVIMŲ, KURIUOS ATITINKANTYS ASMENYS ĮGYJA TEISĘ VESTI TAM TIKRŲ DYDŽIŲ LAIVUS, TVARKOS APRAŠO PATVIRTINIMO IR LOCMANŲ EGZAMINAVIMO KOMISIJOS SUDARYMO“
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Papunktis (3.1 pp.)
3.2 Papunktis (3.2 pp.)
4 Punktas (4 p.)
Parašo rekvizitai
Patvirtinta LOCMANŲ STAŽUOČIŲ, EGZAMINAVIMO IR KVALIFIKACINIŲ REIKALAVIMŲ, KURIUOS ATITINKANTYS ASMENYS ĮGYJA TEISĘ VESTI TAM TIKRŲ DYDŽIŲ LAIVUS, TVARKOS APRAŠAS
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
2 Skyrius LOCMANŲ STAŽUOČIŲ TVARKA
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Papunktis (5.1 pp.)
5.2 Papunktis (5.2 pp.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
3 Skyrius LOCMANŲ EGZAMINAVIMO TVARKA
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
4 Skyrius KOMISIJOS DARBO REGLAMENTAS
24 Punktas (24 p.)
25 Punktas (25 p.)
26 Punktas (26 p.)
27 Punktas (27 p.)
28 Punktas (28 p.)
29 Punktas (29 p.)
30 Punktas (30 p.)
5 Skyrius KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI, KURIUOS ATITINKANTYS ASMENYS ĮGYJA TEISĘ VESTI TAM TIKRŲ DYDŽIŲ LAIVUS
31 Punktas (31 p.)
32 Punktas (32 p.)
33 Punktas (33 p.)
6 Skyrius BAIGIAMOSIOS NUOSTATOS
34 Punktas (34 p.)
35 Punktas (35 p.)
36 Punktas (36 p.)
Pabaiga
1 Priedas KVALIFIKACINIAI REIKALAVIMAI, KURIUOS ATITINKANTYS ASMENYS ĮGYJA TEISĘ VESTI TAM TIKRŲ DYDŽIŲ LAIVUS (1 pr.)
Pabaiga
2 Priedas LOCMANO STAŽUOTĖS APSKAITOS PAŽYMA (2 pr.)
3 Priedas TEMOS, PAGAL KURIAS SUDAROMI LOCMANŲ EGZAMINŲ BILIETAI (3 pr.)
Pabaiga
5 Priedas (Egzamino įvertinimo lentelės) (5 pr.)
1 Punktas (5 pr. 1 p.)
2 Punktas (5 pr. 2 p.)
Pabaiga
7 Priedas (Locmanų egzamino protokolo forma) (7 pr.)
Pabaiga
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija