Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
4 Punktas (4 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta PRIDĖTINĖS VERTĖS MOKESČIO LENGVATŲ PREKĖMS IR PASLAUGOMS, ĮSIGYJAMOMS IŠ TECHNINĖS PAGALBOS LĖŠŲ, TAIP PAT LĖŠŲ, GAUTŲ PAGAL TARPTAUTINĘ SUTARTĮ, VALSTYBĖS VARDU GAUTŲ PASKOLŲ LĖŠŲ ARBA BIUDŽETINĖMS ĮSTAIGOMS SU VALSTYBĖS GARANTIJA SUTEIKTŲ PASKOLŲ LĖŠŲ TAIKYMO TVARKA
1 Skyrius BENDROSIOS NUOSTATOS
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2 Skyrius PVM LENGVATŲ TAIKYMAS IMPORTUOJAMOMS, TAIP PAT ŠALIES TERITORIJOJE TIEKIAMOMS PREKĖMS IR TEIKIAMOMS PASLAUGOMS, KAI JOS ĮSIGYJAMOS IŠ LĖŠŲ, GAUTŲ PAGAL TARPTAUTINĘ SUTARTĮ
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
3 Skyrius PVM LENGVATŲ TAIKYMAS IMPORTUOJAMOMS, TAIP PAT ŠALIES TERITORIJOJE TIEKIAMOMS PREKĖMS IR TEIKIAMOMS PASLAUGOMS, KAI JOS ĮSIGYJAMOS IŠ TECHNINĖS PAGALBOS, NENURODYTOS ŠIOS TVARKOS II SKYRIUJE, LĖŠŲ
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
11.3 Punktas (11.3 p.)
11.4 Punktas (11.4 p.)
11.5 Punktas (11.5 p.)
11.6 Punktas (11.6 p.)
12 Punktas (12 p.)
12.1 Punktas (12.1 p.)
12.2 Punktas (12.2 p.)
12.3 Punktas (12.3 p.)
12.4 Punktas (12.4 p.)
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
4 Skyrius PVM LENGVATŲ TAIKYMAS IMPORTUOJAMOMS, TAIP PAT ŠALIES TERITORIJOJE TIEKIAMOMS PREKĖMS IR TEIKIAMOMS PASLAUGOMS, KAI JOS ĮSIGYJAMOS IŠ VALSTYBĖS VARDU GAUTŲ PASKOLŲ LĖŠŲ ARBA BIUDŽETINĖMS ĮSTAIGOMS SU VALSTYBĖS GARANTIJA SUTEIKTŲ PASKOLŲ LĖŠŲ
15 Punktas (15 p.)
Priedas INSTITUCIJOS, ĮGALIOTOS IŠDUOTI PATVIRTINIMĄ APIE EUROPOS BENDRIJOS LĖŠŲ SKYRIMĄ (pr.)
1 Punktas (pr. 1 p.)
2 Punktas (pr. 2 p.)
3 Punktas (pr. 3 p.)
4 Punktas (pr. 4 p.)
5 Punktas (pr. 5 p.)
6 Punktas (pr. 6 p.)
7 Punktas (pr. 7 p.)
8 Punktas (pr. 8 p.)
9 Punktas (pr. 9 p.)
10 Punktas (pr. 10 p.)
11 Punktas (11 p.)
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija