Atgal
Dokumento dalys
Dokumento struktūra
Pagrindinė dalis
Preambulė
1 Punktas (1 p.)
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
Parašo vieta
Patvirtinta PRIVALOMIEJI FERMENTINIŲ SŪRIŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
Preambulė
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
3 Punktas (3 p.)
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
3 Skyrius SUDĖTIS
7 Punktas (7 p.)
7.1 Punktas (7.1 p.)
7.2 Punktas (7.2 p.)
7.2.1 Punktas (7.2.1 p.)
7.2.2 Punktas (7.2.2 p.)
8 Punktas (8 p.)
8.1 Punktas (8.1 p.)
8.2 Punktas (8.2 p.)
8.3 Punktas (8.3 p.)
8.4 Punktas (8.4 p.)
9 Punktas (9 p.)
4 Skyrius HIGIENA IR UŽTERŠTUMAS
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
12 Punktas (12 p.)
5 Skyrius KLASIFIKAVIMAS
13 Punktas (13 p.)
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
6 Skyrius ŽENKLINIMAS
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
7 Skyrius PAMATINIAI SŪRIŲ MĖGINIŲ PAĖMIMO IR ANALIZĖS METODAI
21 Punktas (21 p.)
22 Punktas (22 p.)
23 Punktas (23 p.)
Pabaiga
Patvirtinta PRIVALOMIEJI LYDYTŲ SŪRIŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
Preambulė
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS
2 Punktas (2 p.)
2.1 Punktas (2.1 p.)
2.2 Punktas (2.2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3 Skyrius PAGRINDINIAI SUDĖTIES IR KOKYBĖS REIKALAVIMAI
4 Punktas (4 p.)
4.1 Punktas (4.1 p.)
4.2 Punktas (4.2 p.)
4.2.1 Punktas (4.2.1 p.)
4.2.2 Punktas (4.2.2 p.)
5 Punktas (5 p.)
5.1 Punktas (5.1 p.)
5.2 Punktas (5.2 p.)
5.3 Punktas (5.3 p.)
5.4 Punktas (5.4 p.)
5.5 Punktas (5.5 p.)
5.6 Punktas (5.6 p.)
5.7 Punktas (5.7 p.)
5.8 Punktas (5.8 p.)
6 Punktas (6 p.)
7 Punktas (7 p.)
8 Punktas (8 p.)
4 Skyrius HIGIENA IR UŽTERŠTUMAS
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
5 Skyrius ŽENKLINIMAS
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
13.1 Punktas (13.1 p.)
13.2 Punktas (13.2 p.)
13.2.1 Punktas (13.2.1 p.)
13.2.2 Punktas (13.2.2 p.)
13.3 Punktas (13.3 p.)
13.4 Punktas (13.4 p.)
13.5 Punktas (13.5 p.)
6 Skyrius PAMATINIAI MĖGINIŲ ĖMIMO IR ANALIZĖS METODAI
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
Pabaiga
Patvirtinta PRIVALOMIEJI VALGOMŲJŲ LEDŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
Preambulė
1 Skyrius TAIKYMO SRITIS
1 Punktas (1 p.)
2 Skyrius SĄVOKOS
2 Punktas (2 p.)
3 Punktas (3 p.)
3.1 Punktas (3.1 p.)
3.2 Punktas (3.2 p.)
3.3 Punktas (3.3 p.)
3 Skyrius PAGRINDINĖ SUDĖTIS
4 Punktas (4 p.)
5 Punktas (5 p.)
6 Punktas (6 p.)
6.1 Punktas (6.1 p.)
6.2 Punktas (6.2 p.)
6.3 Punktas (6.3 p.)
6.4 Punktas (6.4 p.)
6.5 Punktas (6.5 p.)
6.6 Punktas (6.6 p.)
6.7 Punktas (6.7 p.)
6.8 Punktas (6.8 p.)
4 Skyrius MAISTO PRIEDAI
7 Punktas (7 p.)
5 Skyrius TERŠALAI
8 Punktas (8 p.)
6 Skyrius HIGIENA
9 Punktas (9 p.)
10 Punktas (10 p.)
11 Punktas (11 p.)
11.1 Punktas (11.1 p.)
11.2 Punktas (11.2 p.)
11.3 Punktas (11.3 p.)
7 Skyrius PAKAVIMAS
12 Punktas (12 p.)
13 Punktas (13 p.)
8 Skyrius ŽENKLINIMAS
14 Punktas (14 p.)
15 Punktas (15 p.)
15.1 Punktas (15.1 p.)
15.2 Punktas (15.2 p.)
15.3 Punktas (15.3 p.)
15.4 Punktas (15.4 p.)
9 Skyrius PAMATINIAI BANDINIŲ PAĖMIMO IR ANALIZĖS METODAI
16 Punktas (16 p.)
17 Punktas (17 p.)
18 Punktas (18 p.)
19 Punktas (19 p.)
20 Punktas (20 p.)
21 Punktas (21 p.)
Lentelė ATSKIRŲJŲ VALGOMŲJŲ LEDŲ GRUPIŲ SUDĖTIS PAGAL MINIMALŲ INGREDIENTŲ KIEKĮ MASĖS PROCENTAIS (GLAISTO INGREDIENTAI NEĮVERTINTI)
Pabaiga ()
Priedas VALGOMIEJI LEDAI IR ŠALDYTI DESERTAI. LYGINAMOJO SVORIO NUSTATYMAS PAGAL AOAC 968.14(1970) II METODAS (pr.)
Patvirtinta PRIVALOMIEJI RAUGINTŲ PIENO GĖRIMŲ KOKYBĖS REIKALAVIMAI
©2014, Lietuvos Respublikos Seimo kanceliarija